Open Huis vernieuwde gemeentehuis Brummen

Op zaterdag 21 september aanstaande vindt er een Open Huis plaats in het vernieuwde gemeentehuis aan de Engelenburgerlaan in Brummen. Het vernieuwde gemeentehuis, een combinatie van systeembouw en renovatie, werd eind maart opgeleverd. Tijdens het Open Huis zijn er rondleidingen, presentaties, workshops en demonstraties om aan mee te doen.

BAM Utiliteitsbouw leverde het gemeentehuis aan de Engelenburgerlaan eind maart op. Duurzaamheid speelde een belangrijke rol in de her- en verbouwplannen.  Zo is er gebouwd met veel duurzame materialen, wordt er zuinig omgegaan met energie en maakt de organisatie efficiënt gebruik van de ruimte door flexibel te werken.

Activiteiten
Het Open huis valt samen met de landelijke burendag. De gemeente nodigt de ‘buurt’ en alle overige geïnteresseerden uit op 21 september om nader kennis te maken. Gedurende de dag zijn er rondleidingen, presentaties, workshops en demonstraties in en rond het gebouw. Medewerkers van BAM Utiliteitsbouw regio Arnhem geven rondleidingen en organiseren een creatieve bouwactiviteit voor kinderen.  

Bewonderen
Tijdens het Open huis op 21 september kan iedereen het resultaat van de renovatie met eigen ogen bewonderen. Het Open huis begint om 11.00 uur met een openingshandeling. De dag duurt tot 17.00 uur.

Foto: Leontine van Geffen-Lamers

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door BAM Bouw en Techniek