Informatief open huis over WKO

31 oktober 2013

Op donderdag 31 oktober 2013 vindt een open huis plaats over WKO. Tijdens dit informatieve evenement krijgen geïnteresseerden de kans om een een-op-een-gesprek aan te gaan met een WKO-expert.

De organisatie van het open huis over WKO is in handen van Eneco. De gedachte achter het organiseren van het evenement is dat er in de zakelijke vastgoedmarkt nog veel onduidelijkheid heerst over WKO.

Ontwikkelaars, beleggers en beheerders lopen bijvoorbeeld tegen vragen aan als: “Is WKO geschikt voor binnenstedelijke herontwikkelingen of multi-tenant gebouwen?” en “Zijn WKO-installaties wel duurzamer en goedkoper dan conventionele energieoplossingen?”. Of ze stellen zich de vraag: “Hoe maak ik mijn WKO-systeem nog efficiënter en/of duurzamer?”. Bovendien doen er verschillende tegenstrijdige verhalen de ronde over WKO.

Kennisdelen
Met het open huis, onderdeel van de campagne ‘de feiten onder (4) ogen’, rekent Eneco af met de onduidelijkheden rond WKO. Het open huis is dan ook primair gericht op kennisdelen. Bezoekers krijgen de gelegenheid om een persoonlijk gesprek aan te gaan met een van de WKO-experts van Eneco.

Hierin krijgen zij antwoord op hun vragen, worden ervaringen uitgewisseld en/of oplossingen aangedragen. Wie vrijblijvend meer informatie wil verkrijgen over duurzame warmte- en koude-oplossingen of de WKO-installatie van Eneco wil zien, kan eveneens langskomen. De toegang is gratis.

Aanmelden
Aanmelden voor het open huis kan via de website van Eneco. Op de website is meer informatie te vinden over het open huis en de campagne. Vrijblijvend binnenlopen is ook mogelijk.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Eneco