Utrecht gastprovincie Duurzaam Gebouwd Congres

14 november 2013

De vijfde editie van het Duurzaam Gebouwd Congres wordt op 14 november 2013 georganiseerd, door de Provincie Utrecht en Kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Op die dag vormt De Rijtuigenloods in Amersfoort het podium voor gerenommeerde sprekers en interactieve workshops.

Inge Diepman zal de rol van dagvoorzitter op zich nemen. Zij is bekend geworden door haar presentatie van het dagelijkse televisieprogramma B&W en radioluisteraars kennen Inge van programma’s op Radio 1, zoals Vroege Vogels. Met haar betrokkenheid, veelzijdigheid en humor kan zij het congres tot een topniveau tillen.

Tipje van de sluier
Sprekers als Hans de Jonge, directievoorzitter van Brink Groep en expert bij Kennisplatform Duurzaam Gebouwd en Kor Foekens, commercieel directeur bij Colt International, inspireren deelnemers met hun visie. Ook staat de uitreiking van de Gouden Kikker award op het programma, waarbij de spotlight wordt gezet op het project dat zich het meest positief onderscheidt op het vlak van duurzaamheid en innovatie.

Interactiviteit
Bezoekers kunnen meedenken, onderling discussiëren en tot nieuwe inzichten komen tijdens de vele workshops. In totaal vinden er zestien workshops plaats, verdeeld onder twee rondes. Iedere deelnemer kan kiezen voor het bijwonen van twee workshops. Het workshopprogramma is divers; bezoekers kunnen onder andere een bijeenkomst van Philips bijwonen over EcoVision, een internationaal duurzaamheidsprogramma en dankzij PEFC meer te weten komen over de zin en onzin van duurzaam hout.

Inschrijven
Inschrijven voor het congres is mogelijk via de officiële website. Wie zich inschrijft als lid kan gratis deelnemen aan het congres.

Deel dit artikel

permalink