Praktijk en succesfactoren WKO’s centraal bij manifestatie

30 oktober 2013

Op woensdag 30 oktober aanstaande wordt de WKO-manifestatie georganiseerd. Bij de manifestatie staan praktijk, ontwikkelingen, succesfactoren en kwaliteitsborging op het gebied van WKO’s centraal. De bijeenkomst is vooral interessant voor belanghebbenden op het gebied van bodemenergiesystemen en duurzame energiesystemen in het algemeen.

De manifestatie wordt door DWA georganiseerd, samen met onder andere Agentschap NL, Platform Duurzame Huisvesting en ISSO. Bezoekers van de manifestatie kunnen rekenen op een gevarieerd programma aan sprekers met een debat als afsluiter.

Sprekers als Teun Bokhoven van Duurzame Energie Koepel en Hans Buitenhuis van DWA zullen respectievelijk ingaan op de rol van bodemenergie in de energietransitie en de werking van WKO’s in de praktijk.

Prestaties waarmaken
Het debat ‘Prestaties in de praktijk waarmaken’ gaat onder andere in op de praktijk en de resultaten van WKO’s. De deelnemers aan het debat gaan in op hoe men kan zorgen dat bodemenergie een voortrekkersrol blijft spelen. De vijf deelnemers aan het debat zijn Titia Siertsema van UNETO-VNI, Guido Bakema van Bodemenergie NL, Pieter van den Breukel van Strukton, Jan van der Linden van Schiphol en Laure Itard van TU Delft.

Programma
Het complete programma van de middag is als volgt:
12.30 uur Ontvangst met inlooplunch
13.15 uur Opening door Hans Buitenhuis, managing partner DWA
13.30 uur ‘Zonder energieopslag geen energietransitie’ door Teun Bokhoven, voorzitter Duurzame Energie Koepel
13.50 uur ‘WKO’s tussen prutsen en presteren’ door Hans Buitenhuis, managing partner DWA
14.10 uur ‘WKO, waar voor je geld!’ door Patrick Teunissen, beleidsmedewerker energie Gemeente Amsterdam
14.30 uur ‘WKO moet je doen!’ Roelof Hemmen interviewt vier enthousiaste ervaringsdeskundigen, op zoek naar de factoren die het succes van WKO bepalen
15.30 uur Debat “Prestaties in de praktijk waarmaken”
16.30 uur Borrel

Locatie en kosten
De WKO-manifestatie vindt plaats in Fort Wierickerschans, Zuidzijde 132 in Bodegraven. De manifestatie duurt van 12.30 tot 16.30 uur, met aansluitend een borrel.
Deelname kost € 195,- per persoon (exclusief btw).
Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op de website van DWA.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door DWA