Bijeenkomst over financiële aspecten van zonne-energie

6 november 2013

Op 6 november aanstaande wordt een themabijeenkomst over zonne-energie georganiseerd. Experts zullen tijdens de bijeenkomst ingaan op de juridische en financiële aspecten van zonne-energie. Naast de presentaties is er voldoende ruimte voor vragen, discussie en een netwerkborrel.

De themabijeenkomst wordt gehouden op het kantoor van Eversheds Faasen, in Rotterdam. Eversheds meldt dat er een toenemende behoefte aan informatie over de juridische en financiële aspecten van zonne-energie wordt gesignaleerd. Hieronder vallen financiële structuren van zonprojecten, salderings-problematiek, gevolgen in de praktijk van het SER-energieakkoord en innovatie binnen de sector.

De experts zullen deze aspecten belichten. Bezoekers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar te discussiëren. Er zijn verschillende experts aanwezig die een presentatie zullen geven:

De themabijeenkomst wordt afgesloten met een borrel, waarbij volop gelegenheid is om te netwerken.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk tot en met 25 oktober 2013, via een e-mail adres. Er zijn geen kosten aan de besloten bijeenkomst verbonden, deelnemers krijgen een deelnamebevestiging toegezonden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Eversheds Sutherland