Groei en transformatie draagt bij aan vernieuwing

Middels een overname, fusie van automatiseringsbedrijven en het opzetten van een joint venture wordt een organisatietransformatie ingezet. Aan deze transformatie ligt de visie ten grondslag dat het beter kan en moet in de bouw- en vastgoedsector; de verschuiving van de aandacht naar voorraadvraagstukken en de noodzaak tot vernieuwende aanpak van gebiedsontwikkeling zijn aanleidingen hiervoor.

Vanaf 1 oktober 2013 opereren vier bedrijven met Brink Groep als fundament zowel zelfstandig als gezamenlijk in de markt en kunnen zo flexibel en gericht inspelen op de veranderende vraag. Dankzij de groei en transformatie wordt bijgedragen aan vernieuwing.

Het eerste bedrijf, Brink Management & Advies, richt zich op complexe projecten en vraagstukken in de bouw-, huisvestings- en vastgoedwereld en biedt daarvoor betrouwbare, praktische en vernieuwende oplossingen. Ten tweede, innvire, die door analyse en diagnose van werkdynamiek, conceptontwikkeling en verandermanagement nieuwe huisvestingsoplossingen voor organisaties biedt.

Duurzaamheidsadvies
Kontek geeft inzicht in vastgoed, inventariseert vastgoedbezit en adviseert op gebied van duurzaamheid, kosten en onderhoud. Ten slotte is Ibis een fusie van Brink Automatisering en KPD Automatisering, marktleiders in software voor de bouw-, vastgoed- en GWW-sector. Het Integraal Bouw Informatie Systeem -Ibis- laat alle betrokkenen in deze sectoren optimaal samenwerken.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Brink Groep bv