Nationale vakbeurs voor led-verlichting in Jaarbeurs Utrecht

5 februari 2014 - 6 februari 2014

Op 5 en 6 februari vindt een nationale vakbeurs voor led-verlichting plaats in de Jaarbeurs Utrecht, genaamd LED Expo. Op de beurs vinden bezoekers commercieel toepasbare led-eindproducten zoals led-lampen, led-dimmers en complete oplossingen.

LED Expo is een nieuw zakelijk platform met veel aandacht voor onder andere kennisuitwisseling. Het expositieprogramma van de beurs is gericht op bezoekers die beroepsmatig met verlichting en verlichtingsprojecten te maken hebben. Het initiatief voor de beurs komt van Good! Realisatiespecialisten in Duurzaamheid.

Bijzonder aan de beurs is de speciale aandacht die uitgaat naar het gebied openbare verlichting; hiervoor wordt in samenwerking met Inter Gemeentelijk Overleg Openbare Verlichting (IGOV) een paviljoen ingericht. Het Paviljoen Openbare Verlichting huisvest led-bedrijven die actief zijn met eindproducten van openbare verlichting.

Workshops
Interactiviteit is voor bezoekers te vinden bij de verschillende workshops die worden georganiseerd. De onderwerpen van deze workshops lopen uiteen: van verschillen in kwaliteit van led-verlichting en hoe deze te herkennen tot toepassingsgebieden van led-verlichting en de financiële voordelen van led-verlichting.

Aanmelden
Meer informatie over het evenement is te vinden op de officiële website van LED Expo. De plattegrond van de expo is inmiddels te bekijken, evenals een partnerlijst.

Deel dit artikel

permalink