Eloi Burdorf nieuwe expert Kennisplatform Duurzaam Gebouwd

Met genoegen melden wij u dat Eloi Burdorf per direct toetreedt tot het expertpanel van het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd.

Drs. ir. Eloi Burdorf (1975) is een bevlogen professional  en managing partner van DWA. Eloi werkt vanaf 2000 bij DWA in diverse functies en maakt sinds 2008 deel uit van de vijfkoppige directie.

Na zijn opleiding werktuigbouwkunde aan de TU Delft (afstudeerrichtingen klimaattechniek en technische marketing), rondde hij in 2005 zijn studie Bedrijfskunde af aan de Nyenrode Business Universiteit.

Eloi is met name betrokken bij projecten op het snijvlak van techniek en bedrijfskunde. Denk aan het adviseren bij de ontwikkeling van duurzame gebieden, bedrijventerreinen, spoorzones  en de oprichting van (collectieve) duurzame energievoorzieningen. Daarnaast ontwikkelt hij energievisies voor onder meer gemeenten, provincies en marktpartijen.

Servicepunt Duurzame Energie
Ook is hij regisseur bij het Servicepunt Duurzame Energie van de Provincie Noord-Holland, dat gemeenten ondersteunt bij het opzetten, uitvoeren en monitoren van klimaatbeleid. Inmiddels heeft hij jarenlange ervaring met het opzetten van businessmodellen en financieringsconstructies, waaronder ESCO’s. Ook is hij betrokken bij het ESCO Service Center van de Provincie Noord-Holland.

Kansenmaker
Veel contacten bij gemeenten, provincies en milieudiensten kennen Eloi als een ‘kansenmaker’ en aanhouder. Hij kent de politieke ambiance als geen ander en slaagt er steeds weer in om verschillende partijen op één lijn te krijgen. Om met Eloi te zelf te spreken: “Als er geen weg is, maken we hem.”

Deel dit artikel

permalink