Leren in de toekomst bij Congres 'Zie jij het ook...!?'

1 november 2013

Het congres 'Zie jij het ook...!?' wordt gehouden op 1 november 2013, in het Leerhotel het Klooster te Amersfoort. De sprekers op dit onderwijscongres gaan onder andere in op de relevantie van duurzaamheid binnen het onderwijs, ketensamenwerking en optimaal gebouwonderhoud.

'Zie jij het ook...!?' wordt georganiseerd door Stichting Duurzame Scholen, die eerder ‘Delen en Doen’ en ‘Leren Innoveren’ opzetten. Dagvoorzitter van dit jaar is Lisa Wade, presentatrice van ‘Het Klokhuis’ en ’13 in de oorlog’.

Keynotes
Het onderwijscongres bestaat uit een plenair gedeelte en een workshop-gedeelte. Het plenaire gedeelte bestaat uit sprekers als Henk Leever, directeur Facilitaire Zaken Huisvesting en ICT bij ROC Twente. Met zijn presentatie gaat hij in op de relevantie van duurzaamheid binnen het onderwijs.

Ook Roger Goris, Lector E-readiness in Facility Management, zal een keynote verzorgen. Goris deed twee jaar lang onderzoek naar de veranderingsbereidheid van Europese onderwijsinstanties, ook wel ‘e-readiness’ genoemd.

Workshops
Tijdens de workshops gaat men in op een veelvoud aan onderwerpen, die verband hebben met duurzaamheid. Zo gaat men in op ketensamenwerking, het optimale schoolgebouw, optimaal gebouwonderhoud, energiemonitoring en ESCo’s.

Aanmelden
Meer informatie over het congres en het complete programma vindt u op de website van Stichting Duurzame Scholen. Op deze website is het tevens mogelijk om te registreren voor het congres.

Deel dit artikel

permalink