Bijeenkomst toont kansen voor technologische industrie

7 november 2013

Op donderdag 7 november vindt een bijeenkomst plaats voor bedrijven die actief zijn als toeleverancier in de bebouwde omgeving, waarbij kansen die het energieakkoord creëert centraal staan. Sprekers gaan onder andere in op het belang van het akkoord voor de technologische industrie, de rol van de overheid en de kansen voor het bedrijfsleven.

FME heeft als één van de 40 partijen op 6 september jongstleden het Energieakkoord voor duurzame groei ondertekend en organiseert de bijeenkomst. Onderwerpen die worden besproken tijdens het evenement zijn de kansen die er liggen om meer omzet te genereren, hoe innovaties versneld op de markt kunnen worden gebracht en meer.

Visies en discussie
Sprekers geven hun visie en gaan met deelnemers in discussie. Zo zal Peter Bongaerts, directeur beleid bij FME vertellen over de inzet van zijn organisatie en het belang van het akkoord voor de technologische industrie. Meindert Smallenbroek, directeur bouwen bij het ministerie van BZK vertelt over de rol van de overheid en de kansen van het bedrijfsleven. Daarnaast geven Joost Schretlen van SEGON energiebesparing en Ron Hendriks, directeur Van Beek Ingenieurs een presentatie.

Het programma van de middag is als volgt:

Programma
13.00:  inloop met koffie
13.30:  start van het programma: 4 sprekers
16.00:  discussie met zaal
16.45:  borrel

Locatie
Hotel Ernst Sillem Hoeve, Soestdijkerweg 1 b. Lage Vuursche.

Inschrijving
Het is mogelijk om in te schrijven voor deze bijeenkomst. FME-leden genieten van gratis toegang, voor niet-leden is een bijdrage van € 150 per persoon (excl. btw) vereist. Aanmelden verloopt via het volgende formulier.  

Deel dit artikel

permalink