Nieuwe website compleet in teken van verduurzaming

Het is vandaag, donderdag 10 oktober 2013, de Dag van de Duurzaamheid. Dat betekent dat er in het hele land duizenden duurzame activiteiten worden georganiseerd door bedrijven, particulieren, overheden en maatschappelijke organisaties.

Een van de activiteiten die vandaag plaatsvindt is de lancering van de nieuwe website van Beelen, een website die geheel in het teken staat van duurzaamheid. Beelen recyclet 99,89% van het afval en investeert in acht verschillende innovaties, waarbij afval wordt omgezet in groene energie.

Ketenpartners
In het kader van de vergroening organiseert de organisatie samen met ketenpartners bijeenkomsten, om te analyseren hoe de uitstoot van CO2 verminderd kan worden. Wim Beelen, CEO van Beelen: “Wij vinden het belangrijk om onze  ervaringen en mvo-kennis te delen met onze ketenpartners. Zo leveren wij een bijdrage aan een schoner en groener Nederland.”

Communicatie
Volgens Beelen kan zijn organisatie dankzij de nieuwe website online communiceren over de verduurzamingsactiviteiten: “Op onze social media-kanalen gaan we de interactie aan met verschillende doelgroepen. Zo bouwen we gezamenlijk aan een groene toekomst.”

Deel dit artikel

permalink