Masterclass 'Een duurzame vastgoedportefeuille'

28 november 2013

Een gratis masterclass op 28 november 2013 legt de focus een duurzame vastgoedportefeuille. De bijeenkomst is vooral interessant voor gemeenten, projectontwikkelaars, corporaties en beleggers.

Aan bod komt onder andere hoe beleid vertaald kan worden naar concrete methodieken om de duurzaamheid te meten en verslag uit te brengen. De masterclass, die door bbn adviseurs wordt georganiseerd, gaat in op meetmethoden, benchmarkgegevens en tips om op pragmatische wijze aan de slag te gaan.

Onlangs schreven we over het onderzoek ‘Groene start voor grootschalige verduurzaming’, dat door DGBC en bbn adviseurs werd uitgevoerd. Hierbij werd gebruikgemaakt van de DGB-benchmark en Vastgoedmaps.nl, twee tools die onder de aandacht worden gebracht tijdens de masterclass. Voor deelnemers wordt duidelijk hoe deze twee tools kunnen bijdragen aan een vertaling van visie en beleid naar een concrete aanpak.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via de officiële website van bbn adviseurs. De bijeenkomst is gratis en vindt plaats op het kantoor van bbn adviseurs aan De Molen 100 in Houten.

 

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door bbn adviseurs