Gebiedsontwikkeling nu en in de toekomst

Het Duurzaam Gebouwd Congres, dat op 14 november 2013 wordt gehouden in de Rijtuigenloods in Amersfoort, biedt een groot scala interactieve workshops om aan deel te nemen. Er vinden in totaal zestien workshops plaats, verdeeld over twee rondes.

Een van de workshops die gehouden wordt is ‘Gebiedsontwikkeling nu en in de toekomst vraagt om nieuwe stijl van leiderschap’. In deze workshop wordt gediscussieerd over resultaten van een onderzoek en wordt stil gestaan bij verschillende cases en spelers in het gebiedsontwikkelingsproces. Het onderzoek werd gedaan door Jurriën de Jong, partner en procesmanager bij Smitshoek Melles & Partners.

Foto: Jurriën de Jong

De Jong is met name actief op het gebied van integrale gebiedsontwikkelingen en studeerde op 20 september jonstleden af op duurzame gebiedsontwikkeling en leiderschapsstijlen vanuit het perspectief van de gemeente, als onderdeel van zijn MSRE-studie aan de Amsterdamse School of Real Estate.

Interactiviteit
Geïnteresseerden die deze workshop bezoeken kunnen uitkijken naar een interactieve discussie met een aantal sprekers:

Een van de stellingen die in de workshop langskomt is: "Geen projectwethouder bij gebiedsontwikkeling nieuwe stijl."

Duurzaam Gebouwd Congres
Het Duurzaam Gebouwd Congres wordt gehouden op 14 november 2013. Het is mogelijk om in te schrijven voor het congres. Wie inschrijft als lid kan gratis deelnemen aan het congres.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door RYSE