'Hoe een wereldspeler duurzaamheid meetbaar maakt'

Het Duurzaam Gebouwd Congres, dat op 14 november 2013 wordt gehouden in de Rijtuigenloods in Amersfoort, biedt een groot scala interactieve workshops om aan deel te nemen. Er vinden in totaal zestien workshops plaats, verdeeld over twee rondes.

Een van de workshops die gegeven wordt is ‘Hoe wereldspeler Philips duurzaamheid meetbaar maakt’. Tijdens deze presentatie wordt ingegaan op het EcoVision programma, waarmee Philips naar zijn producten, diensten, bedrijfsvoering en vastgoed kijkt. In het bijzonder wordt ingezoomd op de grootschalige renovatie van het Philips Centre, een project waar Brink Groep bij hielp.

Why, What & How?
Bezoekers krijgen tijdens de interactieve workshop inzicht in het ‘why, what & how’ van het verduurzamen van vastgoed, in het bijzonder het Philips Centre te Amsterdam.

Foto: Robert Metzke

Robert Metzke
De workshop wordt begeleid door twee sprekers. Allereerst Robert Metzke, Senior Director EcoVision programma bij Philips, die eindverantwoordelijk is voor het wereldwijd implementeren van het EcoVision 5 programma. Hij wordt bijgestaan door Richard de Lange, Senior Manager bij Brink Groep.

Foto: Richard de Lange

Richard de Lange
Richard De Lange is binnen Brink Groep verantwoordelijk voor de integratie van duurzaamheid in de advisering op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkelingen. Hij speelde als procesmanager van de grootschalige renovatie van het Breitner Center naar het Philips Centre een cruciale rol om de inhoudelijke vertaalslag van EcoVision naar het vastgoed te maken.

Duurzaam Gebouwd Congres
Het Duurzaam Gebouwd Congres wordt gehouden op 14 november 2013. Het is mogelijk om in te schrijven voor het congres. Wie inschrijft als lid kan gratis deelnemen aan het congres.

Deel dit artikel

permalink