Experttraining BREEAM-NL Sloop en Demontage

22 november 2013

Op 22 november 2013 staat een experttraining voor het BREEAM-NL schema Sloop en Demontage op het programma. Wie de training succesvol afrondt mag zich ‘Erkend expert Sloop en Demontage’ noemen, en daarmee de eigen organisaties en opdrachtgevers adviseren over certificering van duurzame sloop en demontage projecten.

Doel van de training is om deelnemers voldoende kennis mee te geven zodat zij zelfstandig een volledige assessment kunnen organiseren en opstellen. Een expert adviseert in het voortraject de opdrachtgever en het sloop- en demontagebedrijf. Daarnaast voert deze persoon een pre-assessment uit en is hij of zij tijdens het beoordelingstraject het eerste aanspreekpunt voor de onafhankelijke assessor, die de definitieve kwalificatie vaststelt.

De training is interessant voor iedereen die de rol van expert of adviseur van BREEAM-NL Sloop en Demontage wil kunnen uitvoeren. De organisatie is in handen van de Dutch Green Building Council, die een lijst met leerdoelen op onderdelen heeft samengesteld:

Geïnteresseerden die de training willen volgen, moeten eerst de BREEAM-NL Algemeen Deel 1 training hebben gevolgd. De Experttraining is tevens de opstap naar de Assessortraining voor hetzelfde schema.

Aanmelden
Er zijn nog plaatsen beschikbaar. U kunt u aanmelden via het aanmeldformulier.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Dutch Green Building Council