Duurzaam Gebouwd Congres uitverkocht

Het Duurzaam Gebouwd Congres is uitverkocht! De Rijtuigenloods in Amersfoort staat op 14 november 2013 een dag lang in het teken van Duurzaam Flexibel Comfort, met een indrukwekkende lijst van sprekers én deelnemers.

Vanaf 9 uur ’s ochtends zijn deelnemers aan het congres welkom. Vanaf 9.30 uur begint het plenaire programma, onder leiding van Inge Diepman, bekend van tv en radio. Bezoekers worden geïnspireerd door een gevarieerd aantal presentaties, van onder andere Ralph de Vries, gedeputeerde Provincie Utrecht, Albert Zegelaar, directeur VKG en Eduard van der Meer van VBI + NVTB.  

Workshops
In totaal zijn er 18 interactieve workshops om aan deel te nemen. Deze variëren sterk in onderwerp, zodat de bezoeker op allerlei vlakken kennis opdoet. Zo wordt duidelijk wat de mogelijkheden zijn van composieten, komen spelers in het gebiedsontwikkelingsproces aan het woord, en wordt duidelijk hoe duurzaamheid meetbaar wordt. Deelnemers mogen op 14 november zelf kiezen aan welke workshops zij wensen deel te nemen.

Locatie en wifi
Op de locatie, de Rijtuigenloods te Amersfoort, kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Tevens ontvangen deelnemers een persoonlijke badge en een programmaboekje bij binnenkomst. Bent u deelnemer aan het congres en kunt u onverhoopt niet komen? Wilt u zich dan minimaal 24 uur voorafgaand afmelden via congres@duurzaamgebouwd.nl?

Wij zien u graag op 14 november in de Rijtuigenloods, Amersfoort.

Deel dit artikel

permalink