Nieuwe organisatienaam voor vernieuwing en synergie

ABC Nova is de nieuwe naam voor Smitshoek Melles & Partners en ABC Management Groep. De partijen zijn gefuseerd en gaan vanaf vandaag verder onder deze naam. Dat werd zojuist bekendgemaakt tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Bij de uitreiking van de Gouden Kikker Award 2013 werden de nieuwe naam én het nieuwe logo getoond; de nieuwe website is in de lucht. ABC Nova bouwt volgens de organisatie voort op wat al sterk is en zal gaan vernieuwen. De naam is daarvan een directe vertaling.

Bouwelement
Onderdeel van het logo is een hexagon, een honingraatcel. Het is een natuurlijk bouwelement, omdat deze vorm met beperkte middelen zorgt voor maximaal resultaat. Het levert in de ogen van ABC Nova niet alleen een aantrekkelijk beeldmerk op, het refereert tegelijkertijd aan leefomgeving, interactie en samenwerken.

Schakel
Het groene vlak is ABC Nova, als schakel in de dynamische keten, om te komen tot oplossingen. De organisatie stelt dat men samen met opdrachtgevers en partners sterker staat, door in een open proces kennis te delen en elkaar te inspireren. Nova staat voor vernieuwing, inspiratie en synergie.

Deel dit artikel

permalink