Te ruil: wijnproeverij voor 15 personen

De ruilactie ‘Duurzaam Ruilen’ voor de campagne ‘Let’s clean this shit up!’ is in volle gang. Het nieuwste item dat is aangeboden is een wijnproeverij voor 15 personen, ter waarde van € 299,25. Stijgt de waarde van het aangeboden ruil-item deze week tot boven de € 500?

De omschrijving van het nieuwste ruil-item is als volgt: “Geniet van de prachtige wijnen van eigen bodem. De Nederlandse Wijnwinkel biedt de 65 best geteste wijnen uit Nederland. Voor Serious Request en het initiatief van Duurzaam Gebouwd en Brink Groep bieden we een complete proeverij ter waarde van 19,95 per persoon voor 15 personen aan. Samen 299,25.”

Wilt u bijdragen aan deze actie vanuit de bouw- en vastgoedsector voor het goede doel van 3FM Serious Request? Neem dan een kijkje op de website van Duurzaam Ruilen en bied op het aangeboden item. Bieden is op werkdagen mogelijk tot 16.00 uur.

Op de hoogte blijven van de vorderingen kan via Twitter en de nieuwspagina van het initiatief. Bekijk onderstaande film, belangeloos ontwikkeld door Real Concepts, om meer over de ruilactie te weten te komen.

Foto: Tristan Kunen van Brink Groep overhandigt het zeepje aan Ernst van der Leij van Morgen Groene Energie. Ernst van der Leij bood een zonne-energieadvies ter waarde van 100 euro aan voor het zeepje. Hiermee voltooide meneer van der Leij de eerste ruil.

Deel dit artikel

permalink