Tweede editie Vastgoed & Energie Congres

27 november 2013

De tweede editie van het Vastgoed & Energie congres vindt plaats op woensdag 27 november aanstaande, in de Rotterdamse Cruise Terminal. Op het programma staan keynote-sprekers zoals Jan Willem van de Groep, Programmamanager Energiesprong en expert bij Kennisplatform Duurzaam Gebouwd, die vertelt over de noodzakelijke energietransitie aan de hand van de Stroomversnelling.

De aftrap van het congres wordt verricht door de Rotterdamse wethouder van duurzaamheid: Alexandra van Huffelen. Nils Noack zal de visie van de Deutsche Bank op verduurzaming van de economie verkondigen.

Vervolgens gaat Jan Willem van de Groep in op de Stroomversnelling, waarna het Platform Duurzame Huisvesting een presentatie verzorgt. Verder biedt het congres ruimte aan een paneldiscussie tussen koplopers en een start-up wedstrijd.

Het Vastgoed & Energie Congres is gratis en bestaat uit een middag vullend programma. Deelnemers worden ontvangen met een broodje en de afsluitende netwerkborrel wordt verzorgd door Vastgoedcafé Rotterdam. Het creëren van nieuwe business staat centraal bij het congres. Er worden 300 bezoekers verwacht.

Doelgroepen
Het Vastgoed & Energie Congres is in het bijzonder interessant voor professionals die op strategisch of op tactisch niveau actief zijn binnen de vastgoed- of de energiesector en daarbij op zoek zijn naar vernieuwing. Vastgoedgebruikers, beleggers, corporaties, installatiebedrijven en adviseurs zijn onder andere doelgroepen van het congres. Het complete programma van het congres is na te lezen op de website van Energiesprong.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Energiesprong | Platform31