Duurzaam Ruilen bereikt nieuwe mijlpaal

Het initiatief Duurzaam Ruilen heeft een mijlpaal bereikt: het nieuwste item dat wordt aangeboden is een incompany workshop social media voor maximaal vijftien personen, met twee ervaringsdeskundigen uit de praktijk. De workshop van een dagdeel is 1600 euro waard. Daarmee is de waarde van het ruilobject binnen de eerste week explosief gestegen.

Wellicht heeft u de voorgaande ruilitems nog niet onder ogen gekregen. Hierbij een resumé van aangeboden objecten van de afgelopen week:

Zelf bijdragen
Wilt u bijdragen aan deze actie vanuit de bouw- en vastgoedsector voor het goede doel van 3FM Serious Request? Neem dan een kijkje op de website van Duurzaam Ruilen en bied op het aangeboden item. Klik op de balk ‘Ik wil dit item ruilen’ en voer vervolgens uw gegevens in om uw item aan te bieden. Bieden is op werkdagen mogelijk tot 16.00 uur.


Uitleg initiatief
Bekijk bovenstaande film of lees de pagina 'Initiatief en uitleg' indien u graag meer informatie wilt over het initiatief Duurzaam Ruilen. De film is belangeloos beschikbaar gesteld door Real Concepts.

Deel dit artikel

permalink