Praktijkmiddag zoomt in op locatieontwikkeling in de zorg

10 december 2013

De praktijkmiddag ‘Locatieontwikkeling in de zorg’ wordt op 10 december 2013 gehouden in de theaterzaal van RMC Groot Klimmendaal in Arnhem. Deelnemers aan de middag leren over de ‘succes- en faalfactoren’ bij het tot realisatie brengen van vastgoedambities.

De middag, georganiseerd door draaijer+partners en Croonen Adviseurs, laat deelnemers kennismaken met de succesvolle locatieontwikkeling ‘Dimence’ in Deventer, de 37 hectare grote hoofdlocatie van de GGZ-instelling. Bezoekers kunnen tijdens een carrousel van rondetafelgesprekken specifieke vragen stellen aan experts uit het vakgebied, om zo tot nieuwe inzichten te komen.

Het evenement is vooral interessant voor partijen die beginnen met locatieontwikkeling of die er al enige tijd mee bezig zijn. Deelnemers krijgen onder andere antwoord op de vragen: “Hoe zorg ik voor een goede ruimtelijke vertaling van onze vastgoedstrategie?”, “Hoe zorg ik voor een duurzaam en kostenefficiënt gebouw?” en “Hoe enthousiasmeer ik anderen om te participeren in mijn plannen.

Het programma is als volgt:
14.00 uur – Ontvangst en kennismaking
14.30 uur – Presentatie aan de hand van praktijkcase Dimence Deventer
15.30 uur – Korte pauze
15.45 uur – Carrousel van rondetafelgesprekken
16.45 uur – Terugkoppeling en borrel

Aanmelden
Aanmelden voor het evenement is door te bellen of een e-mail te sturen naar contactpersonen. De contactgegevens en meer informatie over de middag zijn te vinden in de uitnodiging.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door draaijer+partners