Te ruil: Online Display Advertising Campagne

De ruilactie Duurzaam Ruilen is in volle gang en bereikt een nieuw hoogtepunt. Het nieuwste item dat wordt aangeboden is een online display advertising campagne, ter waarde van € 4.000.

Het item wordt aangeboden door Realmark en stelt organisaties in staat een vastgoedproject in de markt te zetten en naamsbekendheid te creëren. Door middel van specifieke doelgroep targeting wordt de boodschap die een organisatie over wil brengen, getoond aan potentiële klanten binnen een bepaalde regio. Een banner wordt getoond op alle grote websites zoals nu.nl, telegraaf.nl, RTL.nl, etc. Meer informatie over het bod vindt u op de website van Duurzaam Ruilen.

De organisatie die vandaag het winnende bod uitbrengt, profiteert van een vastgoedcampagne. Het is mogelijk om op dit item tot 16:00 te bieden, via de officiële website van Duurzaam Ruilen. De actie loopt tot en met maandag 9 december aanstaande.

Bieden
Wilt u bieden op de online display advertising campagne van Realmark? Ga naar de website van Duurzaam Ruilen, klik op ‘Ik wil dit item ruilen’ en vul uw gegevens in.

Op de hoogte
Blijf op de hoogte van de ruilactie Duurzaam Ruilen voor 3FM Serious Request via Twitter.

Uitleg initiatief
Bekijk bovenstaande film of lees de pagina 'Initiatief en uitleg' indien u graag meer informatie wilt over het initiatief Duurzaam Ruilen. De film is belangeloos beschikbaar gesteld door Real Concepts.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Real Concepts