Te ruil: participantschap DGBC

Het nieuwste item dat wordt aangeboden bij Duurzaam Ruilen is een participantschap bij de Dutch Green Building Council voor één jaar, ter waarde van € 10.000.

Het ruilobject wordt aangeboden door de Dutch Green Building Council, een organisatie van participanten uit de gehele keten. Een participantschap betekent dat de organisatienaam wordt gekoppeld aan tal van nieuwe initiatieven. Daarnaast krijgen duurzaamheidsprojecten van de participant exposure.

Daarnaast ontvangt een DGBC-participant korting op alle producten en diensten van DGBC. Hieronder vallen certificering, trainingen en rapportages uit de DGBC duurzaamheid database, korting op deelname aan de Green Market op PROVADA, gratis toegang of korting op relevante congressen en bijeenkomsten, netwerkbijeenkomsten en gratis toegang tot duurzaamheid-tools die de DGBC voor haar leden ontwikkelt.

De organisatie die vandaag het winnende bod uitbrengt ontvangt het participantschap ter waarde van € 10.000. Het is mogelijk om op dit item tot 16:00 te bieden, via de officiële website van Duurzaam Ruilen. De actie voor 3FM Serious Request loopt tot en met maandag 9 december aanstaande.

Op de hoogte
Blijf op de hoogte van de ruilactie Duurzaam Ruilen voor 3FM Serious Request via Twitter.

Uitleg initiatief
Bekijk bovenstaande film of lees de pagina 'Initiatief en uitleg' indien u graag meer informatie wilt over het initiatief Duurzaam Ruilen. De film is belangeloos beschikbaar gesteld door Real Concepts.

Deel dit artikel

permalink