Expertisebevordering door krachtenbundeling ingenieursbureaus

De krachtenbundeling van twee ingenieursbureaus leidt tot een expertisebevordering. Beide ingenieursbureaus adviseren al jaren over duurzame leefomgevingen, waarbij het comfort, de gezondheid en de productiviteit van mensen in gebouwen centraal staat.

Met ingang van 1 januari 2014 wordt BBA Binnenmilieu BV een deelneming van DGMR Bouw BV. DGMR Bouw BV adviseert over bouwfysica, akoestiek, energie en duurzaamheid, brandveiligheid en geveltechniek. BBA Binnenmilieu is gespecialiseerd in optimalisering van het binnenmilieu, met name de binnenluchtkwaliteit en het thermische binnenklimaat in niet-industriële utiliteitsgebouwen en woningen.

Fysieke integratie
Vanaf het nieuwe jaar zal BBA Binnenmilieu haar intrek nemen in het pand waar ook DGMR Den Haag gevestigd is. De nauwere samenwerking bevordert de expertise van beide organisaties voor marktpartijen. Het nieuwe adres van BBA Binnenmilieu wordt: Casuariestraat 5, 2511 VB in Den Haag. Meer informatie vindt u op de website van BBA.

Experts bundelen hun krachten
DGMR is als adviseur vaak betrokken bij woningbouw, kantoren, onderwijs, gezondheidszorg, hotels, musea, bioscopen, theaters, stadions of combinaties daarvan. Daarbij gaat het zowel om nieuwbouw als om renovaties, herbestemmingen en restauraties. Door toevoeging van de know-how en expertise van BBA realiseert DGMR zijn ambities in het optimaliseren van kwaliteit van het binnenmilieu op de korte termijn.

BBA-oprichter ir. Atze Boerstra en zijn team van professionals vormen met hun specialisatie in binnen-klimaatmetingen, systematisch klachten- en binnenklimaatonderzoek, het opstellen van programma’s van eisen voor binnenmilieu en de ontwikkeling van gezonde gebouw- en installatieconcepten een waardevolle aanvulling op de expertise van DGMR.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door DGMR