Lijst Event Partners Building Holland 2014 bijna compleet

De lijst met Event Partners van Building Holland, platform voor het Nieuwe Bouwen, is bijna compleet. Maar liefst 17 toonaangevende ondernemingen vanuit de vastgoed en bouw hebben zich gecommitteerd aan Building Holland ‘nieuwe stijl’.

De Event Partners leveren een grote bijdrage aan het inhoudelijke programma van hét jaarlijkse trefpunt voor beslissers in de woning- en utiliteitsbouw. De definitieve lijst met Event Partners wordt binnenkort bekend gemaakt. Building Holland wordt van 6 tot en met 8 mei 2014 gehouden in Amsterdam RAI.

Co-making: vóór en door de markt
Co-making met marktpartijen, kennisinstellingen en overheid is het uitgangspunt voor Building Holland 2014. Het concept van de beurs wordt gezamenlijk uitgedacht. Marketing en sales wordt een gezamenlijk belang; alle betrokken partijen leveren een bijdrage aan het werven van kwalitatieve bezoekers. Drie dagen lang bieden de co-makers (partners) van Building Holland een uitgebreid programma met topsprekers uit binnen- en buitenland. Binnen een sfeervolle ambiance kan er naar hartenlust worden genetwerkt met experts uit het werkveld.

Partners
Met een groep van in totaal 20 Event Partners en 86 Gouden en Zilveren partners vormt Building Holland hét podium van vernieuwing. Het evenement krijgt een brede inhoudelijke invulling met 55 presentaties, workshops en masterclasses, verspreid over drie dagen op drie grote podia. Hiervoor worden momenteel sprekers uit binnen- en buitenland vastgelegd. 

Nieuw tijdperk
Building Holland 2014 wordt georganiseerd door Amsterdam RAI en kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Nynke Lipsius van Amsterdam RAI: “De bouwbranche staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De verschillende ketenpartners in de bouw zoeken aansluiting bij elkaar voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking.”

Toekomst van de bouw- en vastgoedsector
Tijdens Building Holland 2014 komen alle schakels in de keten (architecten, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, adviseurs en toeleveranciers) bijeen om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector mede vorm te geven.

Meer informatie
Meer informatie over Building Holland is te vinden op www.buildingholland.nl. Building Holland is ook te volgen via Twitter (@BuildingRAI).

Deel dit artikel

permalink