Resultaten casestudies Prefab Beton bij GEVEL2014    

22 januari 2014 - 24 januari 2014

De resultaten van de casestudies Prefab Beton worden gepresenteerd tijdens GEVEL2014, dat wordt gehouden op 22 tot en met 24 januari in de Ahoy Rotterdam. Onbeantwoorde vragen, extreme toepassingen en schijnbaar onmogelijke ideeën vormen de basis van de casestudies prefab beton.

De casestudies worden ingezet om een brede groep ontwerpers zowel van grote bureaus als van beginnende en kleine praktijken, in dialoog te brengen met de industrie. In de casestudy worden gezamenlijk de grenzen opgezocht van materiaalsamenstellingen, productieprocessen, toepassingen en gebruik.

Naast de expositie Experimenteel Beton worden dagelijks live brainstorm-sessies gehouden. Hiervoor is een speciale betontafel ontwikkeld, de Concrete Challenge Desk; architecten kunnen hun ideeën, dromen en vragen inbrengen voor dialoog met betonexperts.

Afbeelding: bureaubakker, Delft

Bijzonder is dat het tafelblad van ultrahigh-performance-concrete dienst zal doen als whiteboard, waarop kan worden geschetst.

Aanmelding
Deelname aan de Concrete Challenge Desk is mogelijk door een mail te sturen naar contactpersoon Hans Kohne, te bereiken via hanskohne@cementenbeton.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie over GEVEL2014, Experimenteel beton en de Concrete Challenge Desk is te vinden in de uitnodiging GEVEL2014.

Deel dit artikel

permalink