Praktijkdag ‘Meer doen met biomassa’

6 februari 2014

De toepassing van biomassa wordt onder de loep genomen tijdens de negende praktijkdag Bio-energie. Dit bio-energie evenement wordt gehouden op 6 februari 2014 in de De Doelen te Rotterdam en voorziet bezoekers van actuele kennis.

Het thema dit jaar is ‘Meer doen met biomassa’, waarbij een uitdagend programma met excursies, discussies en workshops voor grote en kleinere ondernemers wordt aangeboden. Doel van de dag is om samen kennis en gedachten over de groeiende vraag naar duurzame energie uit te wisselen, om de Nederlandse markt op dit gebied een nieuwe impuls te geven.

Meer doen
Excursies die worden aangeboden tijdens het evenement laten zien hoe bedrijven meer doen met biomassa. Na de excursies is het mogelijk voor bezoekers om de praktijkmarkt te bezoeken, waar men diverse stands vindt van leveranciers en consultants die ondernemen in biomassa en bio-energie.

Superbrainstorm en deelsessies
Erik Peekel, dagvoorzitter, zal zorgen voor een levendige discussie, oftewel de superbrainstorm met sleutelfiguren. Vervolgens is het tijd voor de deelsessies, waarbij kleinere groepen zich in specifieke onderwerpen verdiepen.

Iedere workshop bestaat uit een korte presentatie, waarna er dieper op de stof kan worden ingegaan. Twee zogenaamde huiskamergesprekken worden door Erik Peekel geleid, te weten ‘Biomassa en het Energieakkoord 2020’ en ‘Over de Biobased Economy’.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich alvast aanmelden voor de excursies en de deelsessies. Meer informatie over de bijeenkomst en het programma.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)