Sterke groei van kantoor in Indonesië

Na de oprichting in juni 2011 maakt een kantoor in Indonesië een enorme groei door. De sterke ontwikkeling is voornamelijk het resultaat van het multidisciplinaire karakter en een internationaal kantorennetwerk.

Het kantoor van Tebodin telt ongeveer honderd medewerkers en is gevestigd in Jakarta. Inmiddels is het bureau gepositioneerd als een multidisciplinair ingenieursbureau in de markt aldaar. Tebodin biedt uiteenlopende diensten op het gebied van studies, assessments, due diligence, vergunningen, inkoop, engineering (concept, basis en detail engineering), projectmanagement en bouwmanagement.

Tebodin werkt voor verscheidene multinationale klanten in heel Indonesië van Sumatra, Java, Kalimantan tot aan Papua. Tot nu toe ligt de focus op het verlenen van diensten aan klanten in de voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie en olie & gas markt, waaronder Cargil, FrieslandCampina, Heineken, Danone, AkzoNobel, Huntsman, Dow Chemical, Henkel en Nuplex.

Groei
Er worden op dit moment in Indonesië stappen gezet naar een duurzame economische groei. Het land staat bekend om de rijke grondstoffen en de landbouw, waarbij de grotere producten momenteel bezig zijn om via investeringen en innovatie hun productievolumes te verhogen. Er vindt een verschuiving plaats van arbeidsintensieve of op grondstoffen gebaseerde industrie naar bedrijvigheid en diensten met een grotere toegevoegde waarde.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Tebodin Consultants & Engineers