Vacature: Event Manager (m/v, 32-40 u)

In verband met de uitbreiding van onze activiteiten en ter versterking van ons team zijn wij dringend op zoek naar een Event Manager (m/v, 32-40 uur).

Duurzaam Gebouwd is het kennisplatform over duurzaam bouwen. Het platform is een netwerk van personen en organisaties wat kennis deelt via bijeenkomsten, magazines, websites en een jaarlijkse beurs. De professionele organisatie heeft een zakelijke uitstraling in een informele en gemoedelijke sfeer. Je werkt hier in een klein team, waarbij de focus ligt op het behalen van het gezamenlijke doel.

De functie
Als event manager bij Duurzaam Gebouwd ben je verantwoordelijk voor de organisatie van onze seminars, netwerkbijeenkomsten en het jaarcongres.

Taken

Wie ben jij?
Je bent een organisatietalent, stressbestendig, representatief, flexibel en accuraat. Tevens beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden. Duurzaamheid en media hebben je interesse; affiniteit met de bouwsector is een absolute pre.

Je bent in staat zelfstandig te werken en functioneert daarnaast ook uitstekend in teamverband. Je hebt een mbo/hbo denk- en werkniveau en bij voorkeur werkervaring in een business-to-business werkomgeving. Contact leggen met de markt zie jij als kansen om je ambities waar te kunnen maken.

Wat bieden wij?
Duurzaam Gebouwd is een ambitieuze onderneming en ons aanbod sluit daarop aan. Wij bieden een functie met diverse mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen en je maximale bijdrage te leveren aan de inhoudelijke doelstellingen van Duurzaam Gebouwd, in een leuke functie binnen een dynamische en sterk groeiende organisatie, waar nog tal van veelbelovende projecten te verwachten zijn. Je wordt opgenomen in een enthousiast team waarbinnen je kunt rekenen op degelijke ondersteuning en je tevens voldoende ruimte krijgt om je vaardigheden optimaal aan te wenden en te ontwikkelen. Het geboden salaris is marktconform.

Je werkweek in een goede werksfeer bestaat uit vijf dagen op kantoor in Soesterberg. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur.

Meer weten?
Voor meer informatie neem je contact op met Wietse Walinga, directeur Duurzaam Gebouwd:
085-  27 35 970. Je sollicitatie (inclusief CV en foto) kun je via e-mail sturen t.a.v. Wietse Walinga.

Wij ontvangen je sollicitatie op deze vacature graag vóór 31 januari 2014. Binnen veertien dagen krijg je bij interesse een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Deel dit artikel

permalink