'Jan Hein Tiedema logische opvolger Mark Hesselink'

Jan Hein Tiedema is toegetreden tot de directie van OVG Nederland. Hij volgt Mark Hesselink op, die vanaf 1 februari 2014 start als ondernemer.

Voordat Tiedema in dienst trad bij OVG in 2005, was hij werkzaam voor Jones Lang Lasalle. Tiedema is in zijn functie als commercieel directeur verantwoordelijk voor de nieuwbouw en herontwikkeling van commercieel vastgoed in Nederland.

Hesselink werkte bijna drie jaar voor OVG Nederland als commercieel directeur. Coen van Oostrom, CEO van OVG Real Estate en winnaar van de Duurzame 50 Vastgoed NL 2012, over Hesselink: "Wij zijn trots dat Mark als ondernemer aan de slag gaat en zijn hem veel dank verschuldigd voor het goede werk dat hij bij OVG verricht heeft."

Benoeming
Oostrom is enthousiast over de benoeming van Tiedema tot commercieel directeur: "Natuurlijk zijn wij verheugd dat wij direct binnen eigen gelederen zijn rol hebben kunnen invullen door de benoeming van Jan Hein Tiedema. Met zijn ervaring en kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt is Jan Hein een logische opvolger van Mark. Beiden wens ik zeer veel succes."

Film: BREEAM-NL Outstanding voor 'The Edge'

Deel dit artikel

permalink