Vernieuwde focus door overname glasactiviteiten

De glasactiviteiten van Colt International worden overgenomen door de Hak4t groep uit Dedemsvaart. De twee ondernemingen concentreren zich in de toekomst volledig op kernactiviteiten.

Met de overname breidt Hak4t de daglichtdivisie sterk uit. Hakvoort daglicht, een onderdeel van de Hak4t groep, produceert, levert en monteert lichtstraatsystemen en daglichtconstructies.

Mede door de overname van glasactiviteiten van Colt is de groep in staat een compleet productaanbod op de Nederlandse en buitenlandse markt te zetten. Volgens eigenaar en oprichter Marc Hakvoort vinden de glasactiviteiten plaats in Delft en blijft dat ook zo.

Voor Colt International betekent het overdragen van de glasactiviteiten dat de concentratie op de productie, installatie en onderhoud van energie-efficiënte klimaatsystemen en brandveiligheidssystemen versterkt wordt.

Focus
Daarnaast zal de focus van de organisatie liggen op het ontwikkelen van technieken die bijdragen aan een duurzame, gezonde en veilige werk- en leefomgeving, zoor zowel de industrie als de utiliteitsbouw.

Markt glasconstructies
Colt International zal vanaf heden niet meer actief de markt van glasconstructies betreden. Waar echter glasconstructies en brandveiligheidssystemen gecombineerd worden aangevraagd, zullen beide ondernemingen de krachten bundelen en gebruik maken van elkaars expertise.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Colt International