Informatievoorziening volledig nota-0 maken woning

De onafhankelijke stichting Verduurzaming Gebouwde Omgeving Utrecht informeert bewoners over het volledig nota-0 maken van de woning.

De stichting zet zich onder andere in om comfort en binnenmilieu te verbeteren in onder meer woningen, scholen en winkels. Daarnaast heeft Verduurzaming Gebouwde Omgeving Utrecht een goed inzicht in de wensen van eigenaren en eindgebruikers; bewoners worden geïnformeerd zonder commercieel belang.

Volledig nota-0
De bewoners die deelnemen ontvangen een routekaart, met daarop adviseurs die door de stichting zijn geselecteerd. Aan de hand van de kaart kunnen bewoners kiezen of, wanneer en welke maatregelen ze laten uitvoeren ten behoeve van het volledig nota-0 maken van de woning.

Dankzij deze aanpak worden deelnemers van duidelijke informatie, waardoor de kans kleiner is dat ze achteraf spijt krijgen van genomen maatregelen. Professionele aannemers, installateurs en adviseurs worden door de stichting geselecteerd en voorzien in de wensen van bewoners. Het proces wordt gemonitord door de stichting, waarbij de kwaliteit van de adviezen en de uitvoering van de bedrijven wordt getoetst.

Meer informatie over de Stichting Verduurzaming Gebouwde Omgeving is te vinden op de officiële website van de organisatie.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)