Twintig gratis kaarten Uitreiking Duurzaam Bouwen Awards

Als partner van de verkiezing Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards mag Kennisplatform Duurzaam Gebouwd maar liefst twintig gratis kaarten verdelen onder haar lezers. De awards worden op maandag 3 februari 2014 uitgereikt in de Stoomketelfabriek Deprez in Tilburg.

Eindelijk is het zo ver en worden voor de eerste keer de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards uitgereikt. Wie zullen de winnaars zijn? Een spannend en feestelijk moment! En u kunt hier bij zijn als lezer van Duurzaam Gebouwd.

Ook al bent u niet genomineerd, wij nodigen u hartelijk uit om met ons deze inspirerende middag te beleven. Voorafgaand aan de uitreiking willen wij met u in gesprek gaan over hoe Nederland in toekomst moet samenwerken om de nodige versnelling in duurzaam bouwen te bereiken.

Het programma van deze middag:

12:30
Ontvangst met lunch

13:15
Welkom door Berend de Vries, wethouder Gemeente Tilburg en ambassadeur van de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards

13:25
Inspiratielezing door Anke van Hal, hoogleraar duurzaamheid en juryvoorzitter

13:45
Panel discussie: Hoe moeten we na de verkiezingen samenwerken om een versnelling van duurzaam bouwen te bereiken? Panel leden: Anke van Hal, Bert Keijts, Jeroen Nobel, Dick Verhoeven, Berend de Vries

14:15
PAUZE

14:35
Start uitreiking Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards 2014

16:30
Netwerkborrel

Aanmelden als gratis gast van Duurzaam Gebouwd

Aanmelden kan via het inschrijfformulier: http://www.duurzaambouwenawards.nl/aanmelden-genomineerden-deelnemers-en-gasten/  o.v.v. het uitnodigingskenmerk Duurzaamgebouwd01

 

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen