Laatste plaatsen voor Duurzaam Gebouwd op Locatie: Gebiedsontwikkeling

Op 7 februari 2014 vindt 'Duurzaam Gebouwd op locatie' plaats, met als centrale thema Gebiedsontwikkeling. Er zijn op het moment van schrijven nog tien plekken beschikbaar.

Op 7 februari zijn we te gast bij Royal HaskoningDHV in Amersfoort, waar twee topexperts gedurende de ochtend ingaan op duurzame gebiedsontwikkeling.

Het inspirerende programma is volledig gericht op het thema Gebiedsontwikkeling, met onder andere een inspirerende presentatie naar de praktijkcase Heilig Hartkerk in Breda door expert Paul Dielissen. Vanzelfsprekend is er gedurende de bijeenkomst meer dan voldoende kans om te netwerken. 

Op het moment van schrijven zijn er nog twintig plaatsen beschikbaar. Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, dan kunt u zich nog gratis inschrijven. Meer informatie over het programma is te lezen in een eerder gepubliceerd bericht.

Deelname gratis
Voor iedere bijeenkomst van Duurzaam Gebouwd op Locatie geldt een maximum aantal deelnemers van honderd. Deelname is gratis. De organisatie selecteert bij meer inschrijvingen op basis van inschrijving en functieprofiel.

Afmelding is mogelijk, tot 24 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Indien u niet komt opdagen zonder afmelding is de organisatie gerechtigd en genoodzaakt u een vergoeding van € 50 excl. btw te factureren voor de gemaakte onkosten.

Deel dit artikel

permalink