Joint venture combineert expertise op gebied van datacenterontwerp

In São Paulo is een nieuwe onderneming opgericht onder de naam ‘Deerns Data Centre Designs S.A.’. Deze nieuwe organisatie, een joint venture van Deerns Groep en Sistenge Ltda., zal ontwerp- en adviesdiensten voor datacentra leveren aan opdrachtgevers in Brazilië.

Door de expertise van Deerns op het gebied van datacenterontwerp te combineren met de lokale expertise van Sistenge zal de joint venture in São Paulo een hoogwaardige dienstverlening op het gebied van datacenterontwerp bieden met als resultaat uiterst energie-efficiënte, betrouwbare en modulaire datacentra.

Solide reputatie
Sistenge, met als thuisbasis São Paulo, heeft de laatste twintig jaar een solide reputatie opgebouwd als leverancier van kleine en grote datacenterfaciliteiten voor belangrijke opdrachtgevers in de telecom-, ICT- en financiële sector. Deerns Groep is al actief in Brazilië, en is onder andere betrokken bij de uitbreiding van de luchthaven Viracopos.

Snelle groei
De nieuwe onderneming heeft al een aantal projecten opgestart en er wordt een snelle groei verwacht gezien de vraag naar ontwerpen en ontwikkeling van hoogwaardige, energie-efficiënte datacentra in de Braziliaanse datacentermarkt. “De samenwerking tussen deze twee topbedrijven is een indrukwekkend initiatief dat sterk zal bijdragen aan de ontwikkeling van de datacentermarkt in Brazilië. Er is veel vraag naar kwalitatief hoogwaardige diensten, zoals wij die aanbieden, op het gebied van efficiënte en betrouwbare datacenterontwerpen.” aldus Jan Karel Mak, Bestuursvoorzitter Deerns Groep B.V.

Deel dit artikel

permalink