Laatste plaatsen Duurzaam Gebouwd op Locatie: Logistiek Vastgoed

Op 21 februari aanstaande vindt alweer de tweede Duurzaam Gebouwd op Locatie plaats, met op moment van schrijven nog zeven beschikbare plekken over. Het centrale thema op die dag: Logistiek Vastgoed.

De bijeenkomst wordt gehouden in Tiel bij partner Kingspan Geïsoleerde Panelen en gaat in op het belang van duurzaam bouwen bij logistiek vastgoed. Bezoekers krijgen inzicht in twee inspirerende praktijkcases: het Wehkamp.nl logistiek service centrum Hessenpoort in Zwolle en het duurzame distributiecentrum Vossenberg II in Tilburg.

Respectievelijk Peter van Meerwijk, projectleider namens DENC en Jos Klanderman en Edwin Clout, managing director en projectmanager Dok Vast BV, vertellen over deze aansprekende voorbeelden van verduurzaamd logistiek vastgoed.

Deelnemerslijst
Inmiddels is er een deelnemerslijst beschikbaar die u kunt inzien in pdf-formaat. Indien u zich nog niet heeft aangemeld voor de bijeenkomst maar dat alsnog wenst te doen, is dit nog mogelijk. De volgende spelregels gelden:

Inschrijfvoorwaarden
Inschrijving is gratis. Deelname is beperkt tot maximaal 100 deelnemers per bijeenkomst. De organisatie selecteert bij meer inschrijvingen op basis van inschrijving en functieprofiel.

Afmelding is mogelijk, tot 24 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Indien u niet komt opdagen zonder afmelding is de organisatie gerechtigd en genoodzaakt u een vergoeding van € 50 excl. btw te factureren voor de gemaakte onkosten.

Meer informatie over het volledige programma en de tijdsplanning vindt u in een eerder gepubliceerd bericht.

Deel dit artikel

permalink