Team !MPULS wint pitch Kantoor vol Energie

Het team !MPULS heeft de pitch Kantoor vol Energie gewonnen. Samen met Energiesprong zullen zij aan de slag gaan om de transitie naar energieneutrale kantoren een boost te geven.

Met de winst mag het team zich ‘Excellent Expertteam’ noemen. “Ons ideaal, datgene waar wij echt op uit zijn, is een veel betere wereld. Een wereld waarin wij, als we stoppen met werken of afscheid nemen van kunnen zeggen: daar heb ik mijn steentje aan bijgedragen.” Het team stelt geen top down model te willen en de verbinding te willen maken: “Daarom passen we ook zo goed bij Platform 31 en Energiesprong. Die denken er precies zo over.”

Het team bestaat uit Jim Teunizen, Woud Jansen, Tristan Kunen, Maciel Karels, Jan-Jaap  Blum, Manon Groenendijk, Saskia Oranje en Karin Dorrepaal. Zij vertegenwoordigen de bedrijven Brink GroepDWA, Ballast Nedam en Rudy Uytenhaak Architectenbureau. Zij wonnen de strijd van 18 andere teams die met de pitch meededen.

Eindstrijd
In de eindstrijd bleven er 6 teams over. Vier teams werden door de jury gekozen: Team !mpuls, Team Innovatiekring Klimaatschil, Team Dare to be Different en Team Balance – Adamas – Arkoz. De jury mocht nog maximaal twee WILD cards uitdelen en deed dat met genoegen.

Spanning
Teams De Brekers (in overall) met teamcaptain Flip Verwaaijen en Team Guided by Time werden toegevoegd aan de finale. Tot het laatst toe bleef het spannend. De leden van de jury hadden hun eigen scorekaarten ingediend bij de organisatie en hielden daarna een openbaar jurydebat. Na de verstrekking van bonuspunten gaf uiteindelijk de score op het scherm de uitslag.

De presentaties waarmee de teams zich kwalificeerden zijn in te zien op de website van Kantoor vol Energie.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Energiesprong | Platform31