Lees Duurzaam Gebouwd Magazine online 

Vanaf nu is het mogelijk om het Duurzaam Gebouwd Magazine online te lezen op uw computer, smartphone of tablet.

Vanaf nu is het Duurzaam Gebouwd Magazine online te lezen, via uw computer, smartphone en tablet. Zo is het onlangs verschenen editie, Duurzaam Gebouwd #25, volledig online te lezen. In dit nummer leest u onder andere een groot interview met Coert Zachariasse, CEO van Delta Projectontwikkeling en expert bij Kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Zachariasse vertelt onder andere over de gedachte achter Park 20|20, het Cradle to Cradle-kantorenpark.

Klimaattechniek
In deze uitgave staan de thema's Klimaattechniek en Renovatie centraal. In Klimaattechniek vindt u onder andere een marktbeschouwing van Kees de Schipper, clustermanager bebouwde omgeving FME en tevens thema-expert Klimaattechniek en het rondetafelgesprek 'Innovaties in klimaattechniek: kan het wat sneller?' Deelnemers van dit rondetafelgesprek waren Peet van den Bergh, Solid Air Airhandling, Babette van Loon, Alklima, Eric van Hilst, AL-KO Luchttechniek, Henry Kruiper, NVKL, Marco Bijkerk, Remeha en Jérôme Eijsackers, Peutz.

Naast deze artikelen leest u in Klimaattechniek onder andere over 'Klimaatbeheersing op Amsterdam Centraal' en over 'Water: de brug naar een duurzaam binnenklimaat'.

Renovatie
Het thema Renovatie bevat onder andere een dubbelinterview over de Stroomversnelling. Aan het woord komen Anke van Hal, hoogleraar aan de Business Universiteit Nyenrode en Jan-Willem van de Groep, programmaregisseur bij Platform 31. Verder vindt u 'Esthetische oplossing voor mondiaal energieprobleem' en 'Onderzoek: Renovate Europe'.

Nieuwsgierig naar een of meerdere artikelen? Lees het Duurzaam Gebouwd Magazine.

Deel dit artikel

permalink