Praktijkseminar Duurzaam bouwen met beton

9 april 2014

Komende woensdag 9 april organiseert het Cement&BetonCentrum in Groningen het vierde regionale praktijkseminar Duurzaam Bouwen met Beton.

Het seminar is de vierde in een reeks regionale seminars. De opzet is kleinschalig en gericht op dialoog. Ontwerpers, bouwers en adviseurs komen de laatste ontwikkelingen te weten over onderwerpen als het optimaliseren van de CO2-footprint van beton, de rol van beton in nieuwe concepten en het sluiten van de materiaalkringloop. In de workshops ‘Duurzaam Beton op materiaalniveau’ en ‘Duurzame toepassing op gebouwniveau’ is volop ruimte om eigen praktijkervaringen, wensen en worstelingen in de brengen.

Gemeente Groningen

Het seminar duurt van 12:30 uur tot 18:00 uur en vindt plaats in het nieuwe kantoorgebouw van de gemeente Groningen, aan het Harm Buiterplein. In dit kantoorgebouw heeft de integratie van architectuur, constructie en installaties geresulteerd in een voorbeeldige duurzaamheidsprestatie. Tijdens Duurzaam Bouwen met Beton worden de gekozen oplossingen toegelicht en is er ruimte voor een korte rondleiding door het gebouw.

De deelname aan dit vierde praktijkseminar is kosteloos. Aanmelden kan via deze link.

 

Foto: Ronald Tilleman

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Groningen, Groningen