‘Alstublieft: uw gebouw. Gefeliciteerd!’

Direct na de opening van Building Holland 2014 op dinsdag 6 mei neemt Mark Frequin deel aan een Round table, samen met verschillende andere toppers uit de bouwbranche, zoals Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen, FME-voorzitter Ineke Dezentjé, Claudia Reiner (vicevoorzitter van UNETO-VNI) en Ronald Schleurholts als vicevoorzitter van BNA.

Tijdens dit openingsdebat, met als thema ‘Alstublieft: uw gebouw. Gefeliciteerd!’, maken deze leiders in de bouw duidelijk hoe ze met elkaar het verschil maken. De doelstelling van Building Holland is dan ook om opdrachtgevers en andere stakeholders kennis te laten maken met de echte vernieuwing in de bouw door kennis te maken met integrale concepten. Om te komen tot een integraal aanbod is echte verbinding op alle vlakken nodig: vanaf beleid, financiering en opleiding tot marketing en zelfs technische details. Op deze manier ontvangt een klant een perfect gebouw met prestatiegarantie.

Frénk van der Linden

Deze Round table vindt plaats onder leiding van journalist en dagvoorzitter Frénk van der Linden. Hij is onder meer bekend geworden met zijn vraaggesprekken in NRC Handelsblad en werkte voor tijdschriften als De Tijd en Nieuwe Revu. Inmiddels is hij actief voor andere de Volkskrant, NCRV-televisieprogramma Altijd Wat, NTR-radioprogramma Kunststof.

Building Holland

Zoekt u meer informatie over Building Holland 2014? Kijk dan op BuildingHolland.nl, bijvoorbeeld voor het programma. Geïnteresseerden kunnen vanaf 26 april hun toegangskaarten kopen via deze website. Building Holland vindt plaats van 6 tot en met 8 mei in RAI Amsterdam, toegang voor de drie dagen kost € 95 (excl. btw).

Deel dit artikel

permalink