Frequin opent Building Holland 2014

Met veel trots laat de organisatie van Building Holland weten dat directeur-generaal Wonen en Bouwen drs. Mark Frequin dinsdag 6 mei Building Holland 2014 opent. Aansluitend doet hij mee aan een inspirerende Round table.

Frequin werkte vanaf eind 1988 tot 1999 bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hij startte daar als plaatsvervangend directeur voortgezet onderwijs en nam vanaf 1993 de positie van directeur bestuur en beleid op zich. Vanaf 1996 richtte hij zich als directeur op het Primair Onderwijs.

Daarna nam hij onder andere de functies van plaatsvervangend secretaris-generaal bij Justitie, directeur-generaal bij Verkeer en Waterstaat, Economische Zaken en VROM op zich. Sinds 2010 is Mark Frequin betrokken bij Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties als directeur-generaal van de portefeuille Bouwen en Wonen.

Openingsdebat

Aansluitend op zijn openingstoespraak neemt Frequin deel aan een inspirerende Round table, dat onder leiding staat van Frénk van der Linden. Journalist Van der Linden werkte onder meer voor De Tijd, Nieuwe Revu en het NRC Handelsblad.

Later vandaag verschijnt een artikel met meer informatie over deze Round table, onder meer over de deelnemers en het centrale thema.

Building Holland

Zoekt u meer informatie over Building Holland 2014? Kijk dan op BuildingHolland.nl, bijvoorbeeld voor het programma. Geïnteresseerden kunnen vanaf 26 april hun toegangskaarten kopen via deze website. Building Holland vindt plaats van 6 tot en met 8 mei in RAI Amsterdam, toegang voor de drie dagen kost € 95 (excl. btw).

Deel dit artikel

permalink