Ook Diepman en La Lau dagvoorzitters bij Building Holland 2014

De Nederlandse presentatrices Pernille La Lau en Inge Diepman zijn op respectievelijk 7 mei en 8 mei host van de jaarlijkse beurs Building Holland 2014. Eerder was al bekend dat journalist Frénk van der Linden deze rol op 6 mei vervult.

De organisatie van Building Holland is tevreden met deze ervaren hosts. “Hiermee onderstreept en faciliteert Building Holland 2014 de ambitie om de discussie over de vernieuwing in de bouw op het scherp van de snede te kunnen voeren”, aldus Wietse Walinga namens de organisatie. “Alles tijdens Building Holland is gericht op de beleving en participatie van de bezoekers.  Meer dan 80 topsprekers en circa 5.000 bezoekers maken gebruik van het platform. Wij willen hierdoor de sector verbinden en faciliteren.”

Diepman

Inge Diepman presenteerde in het verleden Vara-programma’s als B&W, Herexamen en Het zwarte schaap. In 2001 ontving ze een Academy Award voor de aflevering van het laatstgenoemde programma met Willem Aantjes. Voor Radio1 presenteerde ze 5 jaar het programma Vroege Vogels. Als betrokken en veelzijdige dagvoorzitter, gespreksleider en interviewer weet ze vaak met humor de onderste steen boven te halen.

La Lau en Van der Linden

Pernille La Lau presenteerde in het verleden onder meer het SBS6-programma Hart van Nederland en werkt sinds 2010 voor RTL4. Samen met Loretta Schrijver en Quinty Trustfull is ze een van de presentatrices van het televisieprogramma Koffietijd. Donderdag 12 maart maakte de Building Holland-organisatie al bekend dat journalist Frénk van der Linden dagvoorzitter is op de openingsdag van Building Holland 2014.

Wilt u  Building Holland 2014 bezoeken? Kijk dan op www.buildingholland.nl. Geïnteresseerden kunnen vanaf 26 april hun toegangskaarten kopen via deze website. Building Holland vindt plaats van 6 tot en met 8 mei in RAI Amsterdam. Toegang voor de drie dagen kost € 95 (excl. btw).

Deel dit artikel

permalink