Jan Kees de Jager Keynote tijdens Building Holland

Als oud-minister van Financiën weet Jan Kees de Jager uit ervaring hoe om te gaan met de crisis. De vastgoed en bouw is letterlijk en figuurlijk in duurzame wederopbouw. Vandaar dat hij tijdens Building Holland een Keynote-lezing houdt. 

Op donderdag 8 mei houdt De Jager een inspirerende lezing over ondernemerschap, innovatie en het belang van een goede samenwerking tussen het bedrijfsleven en de overheid. Tijdens zijn politieke loopbaan als staatssecretaris van Financiën (2007-2010) en minister van Financiën (2010-2012) stond hij midden in de eurocrisis en andere lastige economische omstandigheden.

Politieke inspanningen

Als staatssecretaris richtte hij zich met zijn belastingplannen op het stimuleren van ondernemerschap, het vereenvoudigen van belastingen en het vergroenen van het fiscale stelsel. Daarnaast nam De Jager in 2013 als demissionair minister het initiatief tot een noodbegroting, waaruit uiteindelijk het Lenteakkoord ontstond.

Voorafgaand aan zijn politieke carrière ontving hij onder meer de ICT Personality Award 2006 van brancheorganisatie ICT-Office. Dit was onder meer vanwege zijn bijdrage aan het succes van internetbedrijf ISM eCompany, dat hij samen met een studievriend had opgericht.

Building Holland

U kunt erbij zijn! Geïnteresseerden kunnen vanaf 26 april hun toegangskaarten kopen via Buildingholland.nl. Building Holland 2014 vindt plaats van 6 tot en met 8 mei in RAI Amsterdam, toegang voor de drie dagen kost € 95 (excl. btw). 

Building Holland is voor bezoekers een all-inclusive evenement: inclusief catering, lunch, netwerkborrel en toegang tot alle sprekersprogramma’s inclusief Keynotes, Workshops en Masterclasses.

Deel dit artikel

permalink