Technologische bedrijven bundelen krachten

Tijdens Building Holland 2014 lanceren FME en Building Holland de Powered by Dutch Technology Area, een plein waarop technologische bedrijven hun krachten bundelen.

In de ‘power building’ zijn de meest innovatieve technologische oplossingen op realistische wijze te zien en krijgen bezoekers inzicht in de mogelijkheden van technologie in de bouw.

Powered by Dutch Technology is een initiatief van FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Onder dit label bundelt de technologische industrie haar krachten voor gezamenlijk belangenbehartiging en marktbewerking. “De markt vraagt in toenemende mate om totaalconcepten, waarbij functies als warm tapwater, ventilatie, verwarming en koeling slim worden gecombineerd”, vertelt Kees de Schipper, clustermanager Bebouwde Omgeving FME. “Daarnaast zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van gebouwautomatisering, die ook in de ‘power building’ zichtbaar zijn.”

Kees de Schipper

Cluster Bebouwde Omgeving

Onder Powered by Dutch Technology heeft FME het cluster ‘Bebouwde Omgeving’ geformeerd. Veertig procent van de omzet van FME-leden is gerelateerd aan de bouw, zoals metalen bouwproducten en installatietechniek. Om kansen te benutten is een betere samenwerking noodzakelijk tussen de leden en de branches die actief zijn in de bouw. “De Powered by Dutch Technology Area sluit perfect aan bij de doelstellingen van het vakevenement Building Holland. Vernieuwing in de bouw vraagt om een integrale aanpak en verbinding op alle vlakken. Op het gebied van technologie is er nog een wereld te winnen.”

Building Holland

U kunt erbij zijn! Geïnteresseerden kunnen vanaf 26 april hun toegangskaarten kopen via Buildingholland.nl. Building Holland 2014 vindt plaats van 6 tot en met 8 mei in RAI Amsterdam, toegang voor de drie dagen kost € 95 (excl. btw). 

Building Holland is voor bezoekers een all-inclusive evenement: inclusief catering, lunch, netwerkborrel en toegang tot alle sprekersprogramma’s inclusief Keynotes, Workshops en Masterclasses.

Deel dit artikel

permalink