‘Geld verdienen met duurzaamheid’

Met kant-en-klare en bewezen tools kunnen bouw- en installatiebedrijven eenvoudiger en beter een marktgericht aanbod doen om individuele woningen duurzaam aan te pakken. Daarom organiseert het actieteam ‘Klantgerichte oplossingen voor duurzame woningverbeteringen’ op 13 mei de bijeenkomst ‘Geld verdienen met duurzaamheid’.

Dit actieteam is onderdeel van de Actieagenda Bouw. “Uit onze recente onderzoeken blijkt dat een derde van de woningbezitters de komende jaren in energiebesparing wil investeren. Er is veel behoefte, maar de markt springt daar onvoldoende op in met een goed aanbod”, vindt Marjet Rutten, trekker van het actieteam en expert van Kennisplatform Duurzaam Gebouwd.

Steun in de rug

Het doel van deze bijeenkomst is om de bouw- en installatiesector een steuntje in de rug te geven als het gaat om duurzaam ondernemerschap. “We geven niet alleen marketingadviezen, maar laten ook verschillende tools en oplossingen zien die ondernemers helpen om een beter marktgericht aanbod te doen bij projecten waarbij één individuele woning wordt gerenoveerd.”

Deze bijeenkomst vindt op 13 mei plaats van 15.00 uur tot 20.00 uur in het Bouwhuis in Zoetermeer. Deelname kost € 20, aanmelden kan via Geldverdienenmetduurzaamheid.nl

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Zoetermeer, Zuid-Holland