De toekomst van de bouw

Het symposium ‘De toekomst van de Bouw’ wordt gehouden op donderdag 3 april bij Windesheim. De wijzigende verhouding tussen de overheid en de bouwsector wordt belicht, door gastsprekers als Harry Nieman van het Instituut van Bouwkwaliteit.

Actuele onderwerpen als private kwaliteitsborging, CE-markering, ontwikkelingen in het omgevingsrecht en duurzaam bouwen/verbouwen komen aan bod. Naast Nieman zijn de volgende gastsprekers aanwezig: Harm Verster van de Stichting Bouwkwaliteit, Bert Hardenberg en Ingrid Nauta van Kienhuis Hoving en Meindert Smallenbroek, directeur Bouwen van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Deze sprekers zullen hun visie geven op de ontwikkelingen en bijbehorende consequenties voor de sector. Het symposium is voor iedereen die geïnteresseerd is in de bouwsector en bijbehorende ontwikkelingen en vindt plaats op donderdag 3 april van 13.00 – 17.00 uur bij Windesheim.

Programma

Meer informatie en het complete programma van het symposium ‘De toekomst van de bouw’ is te lezen op de website van Windesheim. Direct aanmelden is overigens ook mogelijk.

Deel dit artikel

permalink