Green Tie Gala tijdens Building Holland

Stichting Dutch Green Building Council, Amsterdam RAI en Kennisplatform Duurzaam Gebouwd presenteren tijdens Building Holland een nieuw jaarlijks gala voor de top van de vastgoed en de bouw: het Green Tie Gala.

Een van de hoogtepunten van het Green Tie Gala is de bekendmaking van de prestigieuze prijs ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’. De winnaar van deze lijst geldt als de meest invloedrijke en duurzame bestuurder van de bouw en vastgoed. De winnaar van 2013, Coert Zachariasse van Delta Development, reikt deze prijs uit. Tot en met 13 april kunt u nog iemand nomineren om deze prijs te winnen.

Pernille la Lau in gesprek met Duurzaam Gebouwd-expert Ellis ten Dam.

De Green Tie Gala start op 7 mei om 17.00 uur met een netwerkborrel en is uitsluitend voor genodigden. Pernille la Lau presenteert deze avond. Verder spreken onder meer generaal buiten dienst Peter van Uhm en Hans Bakker als bestuursvoorzitter van Amsterdam RAI.

Building Holland

Building Holland is compleet vernieuwd met co-making als centraal thema. En u kunt erbij zijn! Geïnteresseerden kunnen vanaf 26 april hun toegangskaarten kopen via BuildingHolland.nl. Building Holland 2014 vindt plaats van 6 tot en met 8 mei in RAI Amsterdam, toegang voor de drie dagen bedraagt € 95 (excl. btw). 

Building Holland vormt dé ontmoetingsplaats voor beslissers uit de brede bouwsector en is voor bezoekers een all-inclusive evenement: inclusief catering, lunch, netwerkborrel en toegang tot alle sprekersprogramma’s inclusief Keynotes, Workshops en Masterclasses.

Kijk voor meer informatie op www.buildingholland.nl.

Deel dit artikel

permalink