Ons huis verdient het op RTL4

De actie ‘Ons huis verdient het’, een initiatief van Energiesprong, is vanaf zaterdag 12 april 2014 te zien op RTL4. In een acht-delige serie komen kijkers erachter hoe het is om te wonen zonder energierekening.

Ons huis verdient het is sinds 16 januari 2014 in volle gang, met inmiddels al meer dan tweeduizend woningeigenaren die willen wonen zonder energiekosten. Energiesprong vindt comfortabel en beter wonen in een energieneutraal huis tegen dezelfde woonlasten een haalbare kaart: “Als we met zijn allen laten weten dat we dit willen, gaat het beuren.”

Energieneutraal in de praktijk
De eerste aflevering op zaterdag 12 april gaat over verschillende onderwerpen. Energiesprong meldt: “In de eerste aflevering zien we hoe 3 vriendinnen enthousiast zijn over een nachtje proefwonen. In Delft gaan we een kijkje nemen bij het energieneutrale huis van Piet en Miriam. En we zien een prachtig energieneutraal droomhuis op het water. Maar ook hoe in Heerhugowaard een verbouwing binnen 12 dagen plaatsvindt, hoe de buurt aan de slag gaat met verduurzaming, handige gadgets, nieuwste ontwikkelingen en nog veel meer.”

Inschrijven voor Ons huis verdient het is nog altijd mogelijk. Dit verloopt via de officiële website van de actie, door de velden in te vullen bij ‘Ik doe mee met de actie’.

Deel dit artikel

permalink