Keynote Van der Most tijdens Building Holland

Hennie van der Most houdt zijn Keynote ‘Onderneem’ op donderdag 8 mei tijdens Building Holland.

Deze bekende ondernemer heeft zich de afgelopen twintig jaar ingezet om bestaande gebouwen – van een watertoren tot een kerncentrale – een nieuwe bestemming te geven en om te bouwen tot succesvolle ondernemingen zoals hotels, congres- en uitgaanscentra, evenementenhallen en attractieparken.

Vele bezoekers hebben hun weg naar zijn ondernemingen gevonden. Denk hierbij onder meer aan Preston Palace in Almelo, Speelstad Oranje in Beilen, Piri-Piri-restaurants, De Koperen Hoogte in Zwolle en de Evenementenhallen in Hardenberg, Rijswijk en Gorinchem. In al deze bedrijven zijn ruim 850 medewerkers werkzaam.

Van der Most is dagelijks bezig met ondernemen: dit is zijn lust en zijn leven. Hij heeft veel geleerd, gezien en onderhandeld. Tijdens zijn Keynote ‘Onderneem’ deelt hij graag zijn levenservaringen met u en geeft hij zijn visie op de huidige economische ontwikkelingen.

Building Holland

U kunt erbij zijn! Geïnteresseerden kunnen vanaf 26 april hun toegangskaarten kopen via BuildingHolland.nl. Building Holland 2014 vindt plaats van 6 tot en met 8 mei in RAI Amsterdam, toegang voor de drie dagen bedraagt € 95 (excl. btw). 

Tijdens Building Holland 2014 komen alle schakels in de keten (architecten, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, adviseurs en toeleveranciers) bijeen om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector mede vorm te geven. Voor bezoekers is het een all-inclusive evenement: inclusief catering, lunch, netwerkborrel en toegang tot alle sprekersprogramma’s inclusief Keynotes, Workshops en Masterclasses.

Kijk voor meer informatie op www.buildingholland.nl.

Deel dit artikel

permalink