Anke van Hal genomineerd

Duurzaam Gebouwd-expert Anke van Hal, praktijkhoogleraar Sustainable Housing Transformation bij TU Delft, is een van de genomineerden voor de Duurzame Bouwvrouw Award 2014.

Dit is donderdag 17 april bekendgemaakt bij Dubo Techniek in Zaltbommel. Naast Van Hal zijn Ellen van Acht (Kuub Centrum particuliere bouw), Annette Augustijn (Rijkswaterstaat), Esther van Eijk (Van Hattum en Blankevoort), Odette Ex (Ex Interiors), Cora Jongenotter (Vorm Bouw), Elphi Nelissen (Nelissen Ingenieursbureau en TU Eindhoven), Sylvia Pijnenborg (Bouw in Gebouw), Elianne Demollin-Schneiders (Centre of Expertise Neber) en Bianca Seekles (Era Contour) genomineerd voor deze prijs.

Jury

De uitreiking vindt plaats tijdens Ecobouw op 25 september. De kandidaat met de meeste stemmen ontvangt dan de prijs. Stemmen kan nog tot en met 22 september op Duurzamebouwvrouw.nl. Dit is het eerste jaar dat de Duurzame Bouwvrouw Award wordt uitgereikt. De jury bestaat uit Jacqueline Cramer, Marit van Overbeek, Mascha van den Heuvel, Jan Willem van de Groep en Marjet Rutten. De twee laatstgenoemden zijn eveneens experts bij Duurzaam Gebouwd.

Alle genomineerden zijn overigens ook uitgenodigd voor de Green Tie Gala, op 7 mei tijdens Building Holland in de Amsterdam RAI.

Deel dit artikel

permalink